Viktminskning

Hur går det till?

I viktminskningen så använder jag mig av ett program som delas upp på två sessioner eller fler, beroende på om du behöver det, det svaret vet bara du, de extra sessionerna handlar om motivering.

Det krävs arbete av dig

Jag kan säga direkt att viktminsknings programmet är det som kräver mest av dig som klient eftersom det innebär att du behöver också träna, vi gör så att din kropp och hjärna blir motiverad till förändring men det krävs också att du som klient börjar motionera och äta sundare. Vi gör följande när du kommer till mig: Första sessionen så pratar vi om dina mål, vad du har för mål med din viktminskning, har du fokuserat på en mål vikt osv. Vi diskuterar runt det du vill ha hjälp med.

Att förbereda det undermedvetna

Efter vi har de fakta jag behöver så börjar vi med att förbereda det undermedvetna på att det skall ske en förändring, genom att göra detta så blir det enklare senare under själva terapin där vi går till botten av varför du bär runt på de extra kilon och varför du kanske tröst äter. Många har en sötsug känsla som man inte klarar av att hantera och det finns en orsak till varför man har det och med hypnosen kan vi ta reda på det. Efter att vi har motiverat dig för förändringen som skall komma så börjar själva letandet efter orsaker och känslorna bakom problemet som du har kommit till mig för. Vi arbetar med att hitta allt som vi behöver hitta för att du skall kunna gå vidare i livet som ditt nya jag. När vi har gjort det så börjar själva motiveringen att bli den du vill bli, en person som respekterar sig själv och för att du skall kunna respektera dig själv så måste du ju ta hand om dig själv. Nu när det inre motståndet är borta kommer detta att bli enklare än någonsin.

Är du en jojjobantare?

Hur många har inte vandrat upp och ner i vikt under hela sitt liv? Hur många har inte testat över fem olika metoder? Hur många tycker inte att dom är tjocka fastän dom egentligen inte är det? Allt inre motstånd skall vi plocka bort, all gammal programmering om att du skall väga ex antal kilo, att du skall se ut på ett visst sätt. Varför är då hypnos bäst för viktminskning, det är för att vi tar bort inre motstånd så som blockeringar och programmering och då har du ökat dina chanser att lyckas enormt. Därför kommer det att kännas att din kropp arbetar med dig istället för emot dig.

Det krävs att du också anstränger dig

Men som jag skrivit tidigare, det räcker inte med att du kommer till sitter i min klientstol Te.x tre sessioner och så kommer du gå ner i vikt, nej det krävs av dig att du är redo att ändra ditt liv. Du kanske behöver röra på dig en gång i veckan, du kanske behöver äta lite sundare. Gör du detta, tillsammans med att vi har hittat de orsaker som gör att ditt undermedvetna tycker det är okej för dig att väga så mkt som du väger, tar vi bort alla blockeringar så kommer din kropp att arbeta med dig och du kommer att nå ditt mål.