Avslappning

Att bara koppla av en stund är en konst

Avslappning, visst är det underbart att slappna av och bara få vara människa för en stund, utan problem och utan någonting som kan störa dig. Jag kan med en enkel teknik hjälpa dig att lära dig att göra det här, det handlar om att man måste programmera det undermedvetna för att lära sig denna underbara teknik.

Vad är hemligheten?

Hemligheten är att man måste använda sig av en guide som lär dig att slappna av, både mentalt och fysiskt. En del människor lär sig själva men sen finns det andra som behöver någons guidning att etablera avslappning och själva tekniken. När man har lärt sig denna underbara teknik så har man givit sig själv en enorm förmåga för i detta tillstånd kan du ge dig själv positiva förslag om förändring.

Självhypnosens fördelar

Denna teknik kallas självhypnos och det finns flera sorters själv hypnos, enkel och avancerad självhypnos. Med den avancerade själv hypnosen kan man behålla avslappningen i kroppen och ändå tillåta ögonen vara öppna. Detta är en bra metod som mer och mer sprider sig bland studenter, eftersom det finns så många fördelar att ha lärt sig avancerad självhypnos.

Smärta och avslappning

Om du lider av smärta som du bara vill bli fri från en stund genom avslappning så kan jag hjälpa dig ner i avslappning där du kan tillåta dig en total avslappning i dina muskler så att spänningar försvinner.