Efter session

Hur kan man må efteråt?

Precis efter terapin och du har öppnat upp dina ögon så kan din kropp känna sig varm, kall eller ha din normala kroppstemperatur. Efter vissa sessioner så kan man känna sig jättetrött i huvudet och det kan bero på det arbete man gjort under sessionens gång. Jag brukar jämföra ibland med att man kan säga att hjärnan har fått springa/gå ett maratonlopp och då kan man ju vara en aningen trött.

Precis så som du känner dig efteråt är det rätta för dig

Man kan också känna sig arg, trött, sliten frustrerad, glad, lycklig euforisk, upprymd. Alla har sitt egna sätt att må och hur man än mår, så är det så man mår. Detta skiftar från gång till gång. En del människor mår sämre efter session bara för att må bättre efter ett tag. Allt detta är normalt och det spelar ingen roll vilken terapiform som man väljer så kan detta hända alla. Ibland sker det, ibland inte. Det kan skifta från gång till gång hur man mår efteråt. Jag har konstaterat att ibland så får man som klient uppleva saker i sessionen som man har svårt att prata med andra om för att man är rädd för vad dom tycker, ibland är det bra att ha någon att bolla med men ibland kan det också vara bra att ha sin upplevelse för sig själv. Det kan ju vara svårt för någon som inte har upplevt hypnos att förstå den process som man har upplevt inom sig, vi upplever saker olika.

Att bli av med invanda mönster

Har vi arbetat med att ta bort gamla invanda mönster så kan det efter sessionen kännas konstigt eftersom ditt medvetna sinne kommer att försöka vilja få fram det där mönstret igen. Det kan vara så att du har haft en viss reaktion vid ett speciellt tillfälle och nu när den gamla programmeringen är borta så kan din kropp inte längre reagera så som den alltid har gjort.

Ny programmering är välkommen

All programmering finns i det undermedvetna så därför kommer det inte ta lång tid innan det medvetna sinnet inser att det finns en ny programmering. Har du några frågor efteråt, tveka inte att ställa dem. Har du kommit hem och du har en fundering?, hör av dig så skall jag svara så fort som jag kan.