Sluta Röka

Varför välja hypnos?

Varför jag tycker att du skall välja sluta röka tillsammans med hypnos är enkelt.

Jag slutade själv tillsammans med hypnos, enkelt

Jag har själv gjort det och det var för mig en upplevelse som jag vill dela med mig av, jag har lite svårt att förstå fortfarande hur lätt det gick. Min historia är att jag började röka vid 12 års ålder och slutade när jag va 37 år. Jag har testat sluta tidigare och det var ett rent helsike om jag skall vara ärlig, hade ett sug efter cigg, cigg doft och min vilja hjälpte mig i 8 månader som mest, sen var det kört, jag började röka igen. Hur går det till då, jo vi går till botten av rökningen och det gör vi på följande vis. Först pratar vi om din historia med rökningen vad du minns av den, när du började, hur många du röker om dagen osv. När vi har alla fakta på papper så kan vi börja.

Förberedande arbetet är jätteviktigt och rätt mental attityd

Första sessionen förbereder vi ditt undermedvetna för förändringen, vi ger suggestioner (förslag) som är för ditt bästa som hjälper dig att sluta röka effektivt. Vi kan redan nästa dag fortsätta terapin med att hitta svar, eller om du vill vänta en tid mellan sessionerna. Många känner inget behov av att röka mellan sessionerna och det är ett bra tecken på att man är på rätt väg. I terapin tar vi reda på vad det är som gör att du vill ha cigaretten, vad det är för känsla du har som gör att du behöver ta till rökning som ett alternativ. När vi har hittat svaret så vet vi vad det är som har gjort att du har rökt under alla år.

Rökning handlar mycket om vanor kring cigaretter

Rökning handlar också om vanor, att vi har gjort rökningen till en vana i vårt liv. Så vad vi sen gör är att vi bryter alla dina vanor som du har runt och med cigaretter och när det är gjort så fyller vi på med ny programmering om att vara rökfri. Denna programmering kan hos en del förstärkas i en till två sessioner till, allt beror på dig själv. Men generellt kan man säga att det tar två sessioner för att bli helt rökfri, men för en del kan det ta flera sessioner.

Ska du lyckas så måste du vara ärlig mot dig själv

För att det skall fungera som bäst så måste du vara ärlig vid dig själv, vill du verkligen sluta? Det är inte bra att du kommer till mig för att sluta röka om du har blivit hit skickad av någon annan, det är bara du som bestämmer om du vill sluta röka eller inte. Du måste vilja ha en förändring. Är du inte redo att sluta röka då tycker jag att du skall vänta med att komma tills du är redo, den enda du lurar då är dig själv. Men är du trött på att cigaretterna styr ditt liv? Är du trött på att lägga pengar på cigaretter varje månad? Är du orolig att du skadar din kropp med ditt rökande? Då är detta metoden som kan hjälpa dig med något värdefullt för att bli rökfri, rökfri för resten av ditt liv.

Detta är metoden som kan hjälpa dig bli rökfri

Har du bestämt dig att sluta röka? Då är detta metoden som kan hjälpa dig att ta det där sista klivet för att bli rökfri! Det brukar ta två till fyra sessioner för att bli helt rökfri.

Detta program lämpar sig precis lika bra för snusare.