Att känna sig i obalans

Är du i obalans?

Svårt att förklara ditt problem, en känsla du har som bara känns fel, då skall du definitivt välja hypnos som terapi form. Varför? Jo jag skall förklara. Precis som med en fobi eller panikångest så finns det en känsla inom dig som har blivit för stor, den har tagit mer och mer plats i ditt liv och i många fall har den gjort dig fången i ditt hem. Du kanske tycker då, ja det stämmer Johan men jag vågar mig inte utanför mitt hem för att kunna komma till dig.

När är det dags att tänka om?

Då tycker jag att du skall tänka om, för tänk om du kommer till mig och ditt problem blir löst, då är du inte längre fången i ditt hem, du kan få bli som andra som kan vistas överallt. Just sådana känslor är inga ovanliga känslor utan det verkar finnas mer och mer människor som känner på det viset. Min erfarenhet av det är att man söker något mer i livet, man är på väg mot nya mål men man behöver en liten snäll spark i rätt riktning, och hypnos kan hjälpa med den här sparken på ett bra sätt.

Vad är då ditt problem?

Vad vi gör är att du får förklara för mig dina hinder, det som du kan förklara om varför du kommer till mig. Sedan förbereder vi ditt undermedvetna på en förändring så att när du kommer till mig nästa gång då är du så motiverad att resan som kanske blev tung första sessionen kommer att kännas som en väldigt lätt resa, nästan som en dags utflykt man verkligen ser fram emot.