Fobi - Panikångest - Depression mfl

Många av följande sjukdomar/symptom arbetar man med på samma sätt, man utgår ifrån samma punkt.

Allergi, astma dyslexi, dödsångest, ensamhet, flygrädsla, hat, humör svängningar, IBS, koncetrations svårigheter, känslomässiga problem, läs och skriv svårigheter, migrän, nagelbitning, nervositet, oro, rastlöshet, självaktning, självförtroende, stamning, svettning, stress, sängvätning, sömngång, sömnlöshet, tandläkarskräck, tala offentligt, tomhet, tvångstankar, tvångsmässiga störningar, vallningar, åksjuka, ångest, ätstörning och övrig värk. Mycket av det vi känner inom oss vet vi inte varför vi känner det, men vi vet att någonting händer inom oss. De flesta sjukdomar som sägs vara psykiska startar just med en utlösande faktor en sk trigger, magkänsla och sen en handling från vår hjärna.

Allt har alltid en utlösande faktor

Det startar alltid med en utlösande faktor, detta startar en viss magkänsla inom oss, magkänslan skickar signaler upp till hjärnan och hjärnan svarar med att göra så som den brukar göra, det kan handla om att vi i en panikångest får hjärtklappning, börjar andas tungt och blir knäsvaga, under en migrän attack att man ser auror, har svårt att kommunicera och att ett visst ämne utsöndras inom oss som ger oss huvudvärk, det kan vara ett visst smärtmönster i kroppen som startar. Vid fobi så blir man uppskrämd, depression nedstämd. När attacken inom oss lugnar ner sig så brukar vi må bättre efter en viss tid. Men nästa gång det händer, så är det samma sak igen, utlösande faktor, magkänsla, signaler upp till hjärnan och så händer attacken inom oss. Vad vi gör tillsammans är att vi första sessionen pratar om vad det är som är ditt problem, det som du vill ha hjälp med. När vi har kartlagt det, fortsätter vi med att vi gör ditt undermedvetna redo för förändring, vi förbereder det genom att vi ger suggestioner om förändring.

Att vara redo

Då är du redo när du kommer hit till andra sessionen att börja den djupare terapin. Då letar vi efter den utlösande faktorn och magkänslan, vi följer den här magkänslan tillbaka till första gången som man kände den och där har vi svaret på vad som är orsaken till det som stör, obalansen. I det flesta fallen så är det något som vi medvetet inte minns utan vårt undermedvetna har gömt den här situationen eller händelsen bort från oss. Om du som klient är redo och villig att göra allt som behövs för att bli fri från din obalans, om du har den inställningen så kan vi tillsammans göra det som krävs.