Referenser

********************************************************************************************  

Hej Johan!
 
Jag tänkte ta och passa på att tacka så otroligt mycket för hjälpen jag fick när jag var hos dig. Mitt liv har förändrats dramatiskt.
Det har varit turbulent med flytten, men äntligen börjar bitarna falla på plats. Jag upplever jordbundna i närheten ibland, men jag märker ingen negativ effekt av dom alls. Dessutom kan jag hantera livet på ett helt annat sätt även om det är turbulent. Jag lägger inte problemen utanför mig själv längre och låter människor vara som de är utan att reagera på det. Det kunde jag inte göra tidigare. Förändringarna kom efter jag hade varit hos dig.
Så ännu en gång, tack Johan för den fina hjälp jag fick. Den blev livsförändrande. 
 
Allt gott till dig

******************************************************************************************** 

 
Stillhet
 
Stillhet är väl det som har fått mer plats, intuition som jag vet att jag har men kanske inte kunnat lyssna till för annat brus tycks landa lite pö om pö. Jag vet liksom när känslan är gammal som gatan och inte har med verkligheten att göra ... ja nu förstås sker ju inte dessa under per automatik...men tillgängligheten till mig själv tycks närmare.
Det finns att skala kvar på den gamla löken det kan mycket väl hända att jag behöver hjälp...
Jag tackar dig för din vägledning, tack Johan och på återseende.
 //Carin

******************************************************************************************** 

"Det hände något inom mig"

Jag mådde inte bra innan jag gick till Johan för att prova hypnosterapi. Har testat en del andra terapimetoder innan. 

När jag gick hem efter första sittningen tyckte jag att det inte passade mig och ville avsluta terapin. Dagen därpå hade jag helt andra känslor och ville fortsätta så snabbt som möjligt. Jag kände att det händer något inom mig. Har varit 3 gånger hos Johan och mår så mycket bättre.

 

Stort tack/ K

**********************************************************************************************

Bestämmer sig att bli fri

Mitt liv har bara börjat, själv har jag fått så fantastiska resultat. Hypnosen är rätt väg till förändring på alla plan i livet. Det är där man ska vara, på rätt väg framåt i livet. Men så hamnar man på lite sidospår på livets färd. Man får sjukdomar av olika slag, mår dåligt, hamnat i en ond cirkel som känns som ett evigt kugghjul som bara snurrar och det ända man vill är att ta sig ur det. 
N
är man väl bestämmer sig för att man ska bli fri, frisk och uppnå sina mål och drömmar.
D
å kan man få den hjälpen av Johan och mycket mer. Jag får så mycket hjälp av honom och han är en superbra coach till alla som behöver riktas i rätt riktning, för att leva ett så friskt och välmående liv som möjligt. De som känner att de vill ha en positiv förändring i sina liv ska definitivt ta kontakt med Johan. //CTK

**********************************************************************************************

Att få mod och styrka till förändring

Hej! 

Jag vill bara berätta att jag gjorde väldigt tydliga val efter vårt möte i höstas och nu har en mer stimulerande och utvecklande arbetsplats än någonsin tidigare. Får massa positiv feedback. Det är bara ett vikariat, men oavsett om jag får tjänsten eller ej har detta jobb gett meriter och möjligheter och dessutom givit mig insikt om den egna potentialen.
Tusen Tack!!
Sascha

**********************************************************************************************

Social fobi och nervös

Hej Johan

Hoppas allt ær bra med dig. Hær kommer en kort och sen återkoppling men tror du uppskattar den ændå. Vet inte om du kommer ihåg mig, om inte får du søka bakåt i din mailkorg eller i dina anteckningar. :) Idag ær jag stationerad utomlands och har drømjobbet. Idag talade jag infør 10 direktører och det gick bra och då blev jag så glad och stolt och kom på att jag måste meddela dig och tacka. Inte nog med drømjobb utan ær gift men værldens finaste tjej.:) Tack Johan før allt och ha det så bra! Mvh VictorJ

*****************************************************************************

Nervös och osäker

Hej!
Johan, lägg gärna till att detta tog bara cirka 3 månader. Från att gå till att vara nervös, och stänga av telefonen mitt i ett samtal för att man börjar få ångest, och komma med bortförklaringar för att nervosisten var så påstrid. Till att nu vara i en helt ny jobbmiljö, helt nya människor och fungera där utan problem, och verkligen jobbar och pratar med alla utan problem. Dock är stora personalmöten eller större gruppsamlingar något jag behöver jag arbeta med då det jag känner av lite nervositet, men det kan hypnosen hjälpa mig med då jagblivit hjälpt med resten. Dessutom att du har en helt annan approach i ditt sätt som hypnositör (heter de så?) och det gör att allt känns så levande.  Alla mina känslor och minnen från det förflutna, har förändrats, och det är en helt annan syn och vinkel jag har på det, även andra känslor kring detta. Detta hjälpte mig otroligt mycket med mitt förflutna. Jag älskar det :)  Detta är något alla borde arbeta med då det förändrar så mycket. Om man ser vart jag varit, att vara nervös till och med när man pratar i telefon, till att fungera socialt i en helt ny miljö, så har jag gjort stora framsteg. Blir bättre och bättre mentalt, lär mig hantera situationer, och även se det objektivt istället för "mitt jag". Kan distansera mitt "jag" och se mig själv objektivt, det hjälper mycket. Även att om människor är ignoranta eller är dumma, så vet jag att de inte är sitt "högsta jag" och att allt bara är en process dit i vår evolution :)  Allt de gamla, känner att det hjälpt otroligt mycket. Jag har inget fokus på det, utan nu är det mest jobbet och lite folksamlingar som jag ska försöka hantera :) Jag var en helt ny människa efter varje session. Ser fram i mot att komma tillbaka längre fram. Ha de gott Daniel

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ångest och oro

Tack Johan för att du hjälpte mej mer än vad alla psykologer och mediciner någonsin gjort tillsammans.  Jag hade gått igenom varenda antidepressiv medicin och även benzo å två psykologer men inget av det hjälpte. Tack ännu en gång för hjälpen, både för min och min dotters.

"Malin"

-----------------------------------------------------------------------------------------

Svår ångest

Hösten 2014 var jag med om en händelse som triggade svår ångest. Eftersom jag sällan har ångest numera så upplevde jag detta som mycket obehagligt och började känna en hopplöshet att aldrig bli av med onödig ångest helt. Jag fick rådet att söka upp en hypnosterapeut vilket jag var mycket tveksam till. Jag har fått hypnos förut och inte upplevt några direkta resultat. Vad jag är glad att jag vågade göra ett försök till och att det blev hos Johan. Jag fick ett mycket seriöst intryck, han förklarade också för mig varför hypnos fungerar ibland och ibland inte. Det hjälpte mycket att lyssna på de ljudfiler innan som han rekommenderade och det gjorde också att jag var väl förberedd för behandlingen. Efter mina behandlingar upplevde jag att en rad knutar löste sig inom mig. Problemet som triggade min ångest i höstas är så gott som löst och det har bland annat lett till att jag har en betydligt bättre relation till en person som det är viktigt att jag kan samarbeta med. Det märks tydligt att Johan har stor kunskap om hur våra känslor och tankar fungerar och det gör att man känner sig trygg och kan slappna av på hans behandlingar.

"Åsa Y"

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BLI STARKARE PÅ ALLA PLAN

Hej Johan! Nu har det gått ett tag sen jag fick min sista hypnosbehandling hos dig. Jag måste säga att jag känner mig stark! Stark mentalt! Det känns väsentligt viktigt. Ibland känner jag att nu känner jag mig ledsen, så då ska jag börja gråta, ( som förut ) , men nej, det går inte!! Det är ju lite komiskt faktiskt:-)  Men så skönt!  Vår familjesituation kräver enormt mycket energi utav mig, och det gör mig helt dränerad på energi. Nu har jag faktiskt mycket mer kraft, så mycket att jag kan stötta min man vid hans dippar!  Tack för all hjälp, Johan! Jag är stark! Och jag är nöjd! :-)

Charina

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Få tillbaka min energi

Du gav mig hypnos förra gången du var i Vaggeryd. Vill meddela att det funkat helt otroligt bra. Har fått min gamla härliga energi tillbaka. Mår prima, gladare och känner mig lätt. Fortsätter göra övningar för att stärka mig. Ha det bra och ett jätte stort tack. Återkommer till dig om jag känner att någon annan tar min energi igen. Tack för att sådana som du finns.

*Lollo*

---------------------------------------------------------------------------------------

Värk i kroppen efter skada

Mycket nöjd klient När jag sökte Johans hjälp hade jag ,under ett års tid, ätit Tradolan 150-100 mg då min rygg gått i kvav. De alternativ vården erbjöd var operation eller ständig medicinering. Jag upplever själv medicin som "en dimma" i kroppen och Johan och jag kom överens om att jag skulle komma till en behandling med så lite medicin som möjligt i kroppen. Jag brukade ta min kvälls dos vid 20 tiden men struntade i den och åkte till Johan istället. Vi fokuserade,någonstans under hypnos så lokaliserades problemet.Jag kände att jag kunde släppa och ta till mig tanken. Jag glömde ta medicin denna kväll. Efter en vecka var jag fortfarande smärt och medicinfri. Skadan i ryggen kvarstår(finns på röntgen) men något inom mig har,efter behandlingen, kunnat distansera smärtan. Jag är oftast smärtfri. Då smärtan återkommer kan jag, i de orsaker vi fann,eliminera den.

Tack Johan Jag har fått lära känna en sida av mig själv.

-------------------------------------------------------

Flygrädsla och vallningar

Hej, Johan. Vill gärna tacka dej för den otroliga resan i tid och rum som jag upplevde hos dej. Kunde inte drömma om att jag skulle få göra sådant. Allt jag tror på fick jag bekräftat och det känns bra. Att jag även blev av med min flygrädsla ser jag som en bonus. Ett stort tack och en kram till dej.
Kerstin

-----------------------------------------------------------------------------

Migrän

Hej Johan Ville skriva och tacka för en underbar session med dig när vi jobbade med min migrän som jag har haft så länge jag kan minnas. Att bara kunna slappna av o bearbeta en så stor grej är ju helt underbart. Det har nu gått mer än 2 år och har varit helt migrän fri sen den sessionen med dig. Tack så jätte mycket för din hjälp. Många kramar Maria/ Huskvarna

-----------------------------------------------------------------------------

Självkänsla, tryggare i mig själv

"Känner mig stark både mentalt och fysiskt. Om jag ska anknyta till sessionen hos dig förut så upplever jag att jag fått en bättre grund självkänsla och jag känner mig tryggare och säkrare i mig själv. Jag känner att sessionen stärkt mig som person och gjort mig till en mer harmonisk tjej och fått mig att en gång för alla att ta tillbaka min egen individualitet, som jag känner blev hämmad då jag var liten. Allt detta fick sessionen mig att se på och välja att kapa banden till de upplevelser jag inte längre behöver eller vill ha i mitt liv. Känslan av att vara "underkastad" någon annans vilja som jag hade då, ska jag ej ha mera. Vilket jag känner av nu i efterhand i form av att jag nu är mer mogen och villig och drivande att gå MIN EGEN VÄG och stå upp för den jag är.

Tack Helena H

-----------------------------------------------------------------------------

Astma

Jag vill tacka dig Johan för att jag fick hjälp av dig med min astma. Fick konstaterat tidigare i år att jag hade astma och fick börja ta Pulmicort dagligen i förebyggande syfte plus att jag fick Bricanyl för att ta vid eventuella astma anfall. Efter en session med dig så slutade jag med Pulmicorten och har nu efter tre månader snart, fortfarande inte haft ett anfall Jag mår bra o känner mig inte tung andad som jag kunde göra förut ibland. Tack än en gång./ Eva i Degerfors

---------------------------------------------------------------------------------------------

Smärta och värk

Hej Johan När jag kom till dig gick jag nästan dubbelvikt av smärta. Hade så ont pga gallsten. Och hade haft det i 3-4 dagar. När jag hade varit hos dig, så kunde jag gå som vanligt. Det skulle ta 2 dagar innan det skulle gå över. Och på andra dagen försvann smärtan och jag känner ingenting nu. Mår hur bra som helst. Så jag kan bara tacka dig och självklart rekommenderar jag andra att gå till dig med sina problem. För det går enkelt att lösa.

Tack än en gång....... Kram A

------------------------------------------------------------------------------------------------

Kraftig menstruation

Hej Johan! Jag kan bara säga tack. Hade väldiga besvär vid menstruationen. Men efter att jag har varit hos dig är det längre inget besvär. Har fått ett helt annat liv.

Kram A

----------------------------------------------------------------------------------------------

Panikångest och yrsel

Hej Johan Det finns inga ord för hur tacksam jag är .... Innan jag kom till dej så var jag fånge i mitt egna hem , jag kunde inte träffa min dotter , inte gå i affärer mer än max 5 min, inte träffa vänner mm mm Jag drabbades av svår panikångest efter att ha hittat min mormor död och min panikångest slog ut balanssinnet så jag inte kunde gå utan keps på 2 år utan att se "full" ut. efter sessionen med dej så glömde jag min keps när jag skulle gå ! efter det har jag varken behövt den eller några mediciner och nu ska min dotter sova här om två helger .... helt underbart , vet inte hur jag ska tacka dej för mitt nya liv .... Kram M

-------------------------------------------------------