Om mig

Vem är Johan?

Jag heter Johan Glans 52 år, jag bor strax utanför Vetlanda i de Småländska skogarna. Jag har två döttrar som jag älskar väldigt mycket. Mitt mål har alltid varit att hjälpa människor som har mått dåligt, men tidigare har jag bara kunnat ge en klapp på axeln och säga några tröstande ord. Nu har jag bättre och kraftigare metoder i min verktygslåda, mental träning, hypnos och själs befriande terapi.

Bästa utbildningen var i Usa

Min lärorikaste utbildning hittills skedde på Omni hypnosis center i Florida USA, den utbildningen anses vara en av världens bästa utbildning inom hypnos. Min lärares filosofi inom hypnos är att man skall hålla det, enkelt, snabbt och effektivt, varför krångla till något när man kan hålla sig till enkla snabba och effektiva metoder? Jag har även fortsatt utbilda mig i diverse kurser inom hypnos mental träning och andlighet, men ingenting kan jämföras med den utbildningen jag fick på Omni hypnosis center av Jerry Kein & Bob Brenner. Jag har alltid haft en känsla att man inte kan förlita sig helt och hållet till psykologer, doktorer och medicin, man har en egen skapande kraft.

Läkarens ord minns jag så väl

En läkare sa något till mig som jag inte kan glömma, han sa: Jag kan hjälpa dig från sjuk till osjuk, men för att bli frisk, det arbetet får du själv ta hand om, du och din kropp. Bryter du benet så hjälper doktorn dig att stabilisera de brutna benen men sen så är det ju DU som gör själva läkandet, din kropp. Mitt motto är "Alla är värda att må bra, även du" och med det mottot i tankarna varje dag så får jag ny energi, det är de orden som driver mig framåt.

Rådet jag fick som jag lever efter

"Du måste hitta din inre balans innan du kan hjälpa andra". Jag minns inte vem det var som gav mig detta råd, troligtvis så visste den personen vad den pratade om, för det stämmer så väl.

 

diplom