Välkommen

 

 

Är du trött på att vara psykiskt trött?

Är du konstant trött och energilös?

Då har du verkligen kommit rätt.

Jag finns utanför Vetlanda och tillgänglig på Skype eller liknande. 

Välkommen till min hemsida som handlar om olika metoder jag kan använda mig av för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Hypnos, avslappning, mental träning och olika visualiserings övningar är alla olika metoder som jag kan använda mig av.

På denna sida förklarar jag hur det fungerar på ett effektivt och kraftfullt sätt så att du kan få en förståelse hur just du kan få hjälp med det som du behöver hjälp med. Jag finns utanför Vetlanda och ibland Halmstad. Nu kan man även boka sessioner via skype med mig. I min webbshop finns det nu nya titlar under cd-skivor och under Mp3 nerladdningsbara ljudfiler. 

 

Lyssna på mitt försnack redan nu!

Om du tycker det är mycket att läsa, lyssna då på mitt försnack där jag berättar mycket av det som finns att läsa. Klicka dig gärna runt och läs mer för att förstå ännu mer om hur dessa kraftfulla metoder kan hjälpa just dig med ditt problem.

Man kan använda dessa metoder till olika syften, det jag använder dem mest till är terapiarbete, regression, avslappning och ökande av prestation inom bland annat sport, försäljning och studier.

Byta ut gammal programmering, den man inte vill ha

Mycket av det vi känner är mentala knutar inom oss och tillsammans med min hjälp kan vi finna dessa knutar och när man tillåter detta så har man öppnat upp en väg mot förändring. Man kan säga att vi byter ut gammal programmering mot den du hellre vill ha.

Jag vet att du kommer att få en trevlig läsning och en stund att njuta av det jag har att erbjuda dig. Jag brukar säga att när man är redo för en förändring så låter man det ske, men alla är vi olika. Hos en del kommer beslutet direkt och hos en del är det en mognadsprocess.

Nu är rätt tid för din förändring, boka din session snarast

Har du kommit så här långt så har du redan nu öppnat upp en tanke inom dig  och det är den tanken som kommer leda till en handling. Det kan vara det som gör att du tillåter dig en förändring.

En förändring som du verkligen är värd.

 

Johan!

 

 

Genomgick kurs i lagar etik och moral 20160928

 

Vi har fullständig respekt för din rätt till anonymitet och har naturligtvis tystnadsplikt.